Vorige week hebben we Zwitserland bereikt!

Een paar maanden geleden registreerden we al 125 Ambassadors in ons netwerk (Duitsland trad toe tot het netwerk) en sinds vorige week, zoals je kunt lezen in de kop van dit artikel, heeft de eerste Ambassador uit Zwitserland zich aangemeld.
Vorige week hebben we Zwitserland bereikt: NextSales Ambassador Network

Vorige week hebben we Zwitserland bereikt!

In 2015 zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart. We namen het oorspronkelijke idee van zakelijke social media platforms zoals LinkedIn en Xing (een netwerk met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren) en gingen nog een stap verder. We creëerden een netwerk met mensen die je ondersteunen bij de op- en uitbouw van je business: Het NextSales Ambassador Network en vorige week hebben we Zwitserland bereikt!

NextSales Ambassadors hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, wetenschap, parlement, bij Defensie of andere overheidsinstanties. Ze hebben rollen vervuld in general management, audit, procurement, ICT of als (opper)officier en brengen dus naast hun kennis en ervaring een uitgebreid netwerk mee. Wat ze bindt, is dat ze er plezier in hebben proposities te evalueren, aan te scherpen en de juiste proposities in hun netwerk te introduceren (niet digitaal, maar persoonlijk).

Het NextSales Ambassador Network begon klein, maar groeide snel uit naar een extended netwerk waarin onze rechtstreekse relaties aan het concept mee wilden doen.

1 jaar na de introductie van het concept hebben we de mijlpaal van 75 Ambassadors bereikt (voornamelijk in Nederland en België).

Een paar maanden geleden registeerden we al 125 Ambassadors in ons netwerk (ook Duitsland was inmiddels in het netwerk vertegenwoordigd) en sinds vorige week, zoals u in de kop van dit artikel kunt lezen, heeft de eerste Ambassador uit Zwitserland zich bij het netwerk aangesloten.

Waarom het NextSales Ambassador Network?

Business Development en Sales voor complexe diensten en producten steunt binnen Nederland (en grote delen van het Europese continent) nog steeds op vertrouwen tussen klant en leverancier. Natuurlijk oriënteren klanten zich steeds meer via het internet, maar het vertrouwen wordt tussen mensen opgebouwd!

In de oriëntatie fase wordt onderzoek gedaan op internet, maar vertrouwen tussen personen moet groeien!

NextSales Ambassadors helpen bij het versneld bouwen van een relatie door een persoonlijke introductie in hun netwerk. Tenminste, als de Ambassador vindt dat de propositie past bij de behoefte van zijn of haar netwerk.

Als dat zo is dan hebben NextSales Ambassadors de sleutel tot deuren die anders gesloten zouden blijven.

Waarom NextSales Ambassador worden?

Als NextSales Ambassador zet je jouw ervaring, kennis en netwerk in om onze klanten te helpen hun business te bouwen en te laten groeien. Het is al eerder gezegd: alleen als jij gelooft in de dienstverlenging van onze klant en er aanknopingspunten zijn binnen jouw netwerk.

Je hebt veel kennis en ervaring opgebouwd, bent bereid wat tijd te investeren en haalt voldoening uit het ondersteunen van innovatieve bedrijven bij de ontwikkeling en het vermarkten van hun dienstverlening. Je wordt onderdeel van een netwerk met mensen die posities hebben vervuld in general management, audit, procurement, ICT of als (opper)officier. Je krijgt de kans bedrijven en hun dienstverlening te leren kennen op een niet commerciële manier tijdens onze Ambassador Workshops en leert mede Ambassadors kennen tijdens Ambassador Meetings.

Uiteraard is er ook een verdienmodel aan gekoppeld, maar het belangrijkste is dat je alleen ergens aan mee doet wat je leuk vindt!

Zoals wij het zien staat onze groei pas aan het begin. Naast Nederland hebben we nu ook een aantal Ambassadors in België, Duitsland en de eerste in Zwitserland.

Uiteindelijk willen wij ons netwerk uitbreiden door heel Europa. Om onze groei te ondersteunen hebben wij de NextSales Bridge App ontwikkeld. In deze App hebben onze Ambassadors toegang tot informatie (video’s en documenten) over onze klanten en hun dienstverlenging.

NextSales Ambassador worden?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales