Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.
Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Innovaway is een Italiaanse systeem integrator die haar klanten ondersteunt bij het versterken van hun concurrentievermogen. De kerncompetenties van Innovaway zijn IT Service Management (ITSM) en e-Commerce. 150 klanten in alle delen van de wereld worden door 1100 Innovaway-medewerkers vanuit 7 kantoren ondersteund. Met gepaste trots kondigen wij de verlenging Sales diensten voor Innovaway aan.

Over Innovaway

Innovaway ondersteunt haar klanten in het proces van digitale transformatie. Klanten van Innovaway zijn afkomstig uit verschillende branches:

 • Retail en luxe goederen
  Innovaway ontwikkelt en implementeert Omnichannel oplossingen en creëert daarmee de beste klantervaring voor klanten over de hele wereld. Het Europese partnerschap van Innovaway met VTEX versterkt beide partijen
 • Banken en Verzekeringen
  Innovaway levert helpdeskservices, technische assistentie, consulting en applicatie ontwikkel diensten aan toonaangevende bedrijven in het bank- en verzekeringssegment
 • Publieke sector
  Innovaway levert maatwerk projecten voor de vereenvoudiging en innovatie van administratieve processen. In Italië volgens de strategische richtlijnen van het Ministerie van Innovatie
 • Gezondheidszorg
  Innovaway levert volledige end-to-end-ondersteuning voor de implementatie van digitale gezondheidsprojecten. Hierbij worden de vaardigheden en technologische oplossingen van partners geïntegreerd


Innovaway is er van overtuigd dat investeringen de basis zijn van ondernemingsgroei door steeds innovatievere en gespecialiseerde oplossingen aan te bieden. Deze overtuiging is de motor geweest van de sterke groei van Innovaway in de afgelopen jaren. Overnames zoals die van Olisistem Start maakten van Innovaway een van de sterkste service organisaties op de financiële markt. Op dit moment biedt Innovaway ITSM-services aan in 200 landen en 27 talen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Veel klanten vertrouwen ook op Innovaway voor hun e-Commerce ondersteuning.

Innovaway en NextSales

De relatie tussen NextSales en Innovaway begon in 2017. Na een marktverkenning  (Markt Scan) en een Leadgeneratie overeenkomst zijn Innovaway en NextSales op 1 januari 2019 een overeenkomst voor het verlenen van Sales diensten (Sales Outsourcing) aangegaan.

Op basis van deze overeenkomst heeft NextSales de rol van Innovaway’s Sales afdeling in de Benelux op zich genomen. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging Sales diensten voor Innovaway aan te kondigen. Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te verfijnen, voeren we eerst een Markt re-Scan uit. Op basis hiervan gaan we potentiële klanten benaderen via ons NextSales Ambassador Network, Social Media, Bellen en Mailen.

Geïnteresseerd in wat Innovaway voor u kan betekenen?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Innovaway informatie

Bedankt voor uw interesse in Innovaway. Wij contacteren u zo snel mogelijk!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales