USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa's grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.
USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, heeft in 2019 NextSales gecontracteerd als hun geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december 2020 werd de nieuwe overeenkomst getekend: USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales.

USU wordt door analisten zoals Forrester erkend als leider in Enterprise Service Management. Toonaangevende bedrijven in alle sectoren van de internationale economie gebruiken USU-toepassingen. Met de oplossingen van USU kunnen middelgrote en grote organisaties transparantie creëren, nieuwe diensten ontwikkelen, kosten verlagen en risico’s verminderen.

De software suite van USU omvat IT- en Enterprise Service Management, Software Asset Management, Monitoring, Big Data, Customer First en Knowledge Management. NextSales positioneert USU als het Europese alternatief voor ServiceNow.

USU werd in 1977 opgericht als Udo Strehl Unternehmensberatung en biedt al meer dan 25 jaar ITSM-oplossingen. USU ging in 2000 naar de beurs, maar Udo Strehl heeft een controlerend aandeel in het bedrijf behouden. Dit geeft USU de stabiliteit en langetermijnvisie die normaal gesproken alleen bij familiebedrijven hoort.

Binnen de bedrijfsfilosofie van USU leggen tevreden medewerkers de basis voor tevreden klanten. Als gevolg daarvan ontvangt USU veel onderscheidingen als excellente werkgever. En dat deze filosofie werkt blijkt uit het feit dat veel klanten jarenlang bij USU blijven.

NextSales begon in 2018 met het ondersteunen van USU’s Software Asset Management-suite “Aspera” en onze diensten werden in 2019 ingeschakeld om de hele USU-suite te ondersteunen. Binnen de Sales Outsourcing is NextSales USU’s geautoriseerde vertegenwoordiging voor de Benelux. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het gehele verkoopproces, beginnend met Lead Generation via contractonderhandelingen en eindigend met Account Management. Contracten die zijn onderhandeld met de ondersteuning van NextSales worden uiteindelijk afgesloten tussen USU en de klant.

We zijn trots op de beslissing van USU om de Sales Outsourcing met ons te verlengen en kijken ernaar uit om de aanwezigheid van USU in de Benelux verder te laten groeien!

Over USU

Udo Strehl Unternehmensberatung (USU) werd opgericht in 1977 en ontwikkelt sinds 1988 IT- en Knowledge Management-software. USU is sinds 2000 genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange, maar oprichter Udo Strehl heeft nog steeds een controlerend belang in het bedrijf .

Sinds haar oprichting is USU uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1000 klanten die wereldwijd gebruik maken van USU’s oplossingen. De omzet is gegroeid tot € 100 miljoen.

Meer informatie over USU: www.usu.com

USU en NextSales

In 2019 heeft USU NextSales gevraagd om haar vertegenwoordiging in de Benelux (Sales Outsourcing) te doen. Sindsdien hebben we, naast het ontwikkelen van USU-activiteiten in de Benelux, verschillende b2b-Events (rondetafelbijeenkomsten) georganiseerd als onderdeel van het proces van het opbouwen van naamsbekendheid.

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales