Terugblik Ronde tafel – Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst

“Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst” was het thema van twee rondetafel events die wij namens Innovaway hebben georganiseerd.

b2b Event - Terugblik "Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst"

Met als thema “Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst” heeft NextSales voor Innovaway op 21 mei een tweetal ronde tafel events gehouden:

We zien dat de technologie voor ondersteuning van klantcontacten in een hoog tempo verbeterd. De verwachtingen rondom kunstmatige intelligentie (AI), Omni-Channel (Social Media kanalen), Big Data, etcetera, zijn hoog gespannen, maar….

  • Hoe snel zijn deze technologieën inzetbaar in een meertalige omgeving?
  • Past de technologie in omgevingen waarbij kwaliteit boven prijs prevaleert?
  • Via welk migratie pad implementeer ik deze technologie in mijn processen?


Als leverancier van Servicedesk-, BPO- en “high value” Contactcenter diensten voor bedrijven wereldwijd waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staat, deelde Innovaway samen met de Klantenservice Federatie hier ervaring en inzicht met een aantal genodigden in de residentie van de Italiaanse ambassadeur.

Ontvangst door de Ambassadeur van de Italiaanse Republiek

De heer Andrea Perugini (Ambassadeur van de Italiaanse Republiek) heette de gasten welkom. Hierbij ging hij ook in op de rol die Nederland op internationaal gebied speelt: Nederland is niet alleen een interessante markt op zichzelf, maar vormt ook een toegangspoort naar de rest van de wereld.

Na deze introductie volgden presentaties van Paolo Volpicelli en Gabriele de Vito vanuit Innovaway en Joost Krol en Susan Soleimani namens de Klantenservice Federatie.

Over Innovaway

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die innovatieve ICT-oplossingen en diensten levert. Om dit te realiseren, doet Innovaway substantiële investeringen in Research & Development. 

Innovaway is opgericht in 2003, heeft 600 medewerkers op 7 locaties in Italië en Albanië en levert diensten aan 150 klanten in 100 landen.

Meer informatie: www.innovaway.eu

Innovaway en NextSales

Om haar groei in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) te ondersteunen, heeft Innovaway NextSales gecontracteerd.

In het kader van deze Sales Outsourcing organiseerden we deze b2b Events (ronde tafel).

Wat is een Ronde tafel?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales