Sales Outsourcing met QSM Europe

Benieuwd hoe jouw ICT product, bedrijf of afdeling zich onderscheidt van de markt? NextSales ondersteunt QSM met Sales & Marketing van de productiviteitsscan op basis van een Sales Outsourcing.
Klant QSM Europe - Leadgeneratie, Sales Outsourcing, Interim Versterking, Internet Strategie

Sales Outsourcing met QSM Europe: Productiviteitsscan

Bent u benieuwd hoe uw ICT-product, -bedrijf of -afdeling zich onderscheidt ten opzichte van de markt op productiviteit, beheerbaarheid en kwaliteit van de door u geproduceerde software? Met feitelijke en objectieve analyses ziet u waar u ten opzichte van de markt staat en ontvangt u concrete aanbevelingen voor het finetunen en efficiënter inrichten van uw softwaretrajecten. De Sales Outsourcing met QSM Europe heeft tot doel dat u weet waar de antwoorden kunnen worden gehaald!

De QSM-productiviteitsindex is een objectieve maat voor de procesproductiviteit van softwareontwikkeling en geeft u onder andere antwoord op vragen als:

  • Hoe verhoudt de doorlooptijd en benodigde inspanning zich tot de hoeveelheid gerealiseerde functionaliteit?
  • Welke productiviteit heeft u hiermee behaald?
  • Hoe scoort u qua productiviteit ten opzichte van het marktgemiddelde?
  • Hoe is de verhouding tussen doorlooptijd en inspanning? Geeft u in de uitvoering de voorkeur aan korte time to market met hogere kosten, of lage kosten met langere time to market. En is dit in lijn met uw strategie?
  • Hoe kunt u de productiviteit verhogen en uw concurrenten achter zich laten?


De productiviteitsscan positioneert uw prestaties ten opzichte van de markt en waar het voor commerciële bedrijven een marketing tool bij uitstek is, geeft het voor interne ICT-afdelingen een handvat voor beslissingen rondom uitbesteden, procesverbetering en bestaansrecht.

QSM Europe en NextSales

NextSales ondersteunt QSM bij het vermarkten van de productiviteitsscan. Op basis van de Sales Outsourcing overeenkomst verricht NextSales alle sales activiteiten (bezoeken, presentaties, offertes en contractonderhandelingen) ten behoeve van QSM.

Voor Leadgeneratie wordt hierbij gebruik gemaakt van het uitgebreide NextSales Ambassador Network.

De Sales Outsourcing met QSM Europe is een volgende stap in de relatie met NextSales die in 2015 is begonnen met een Leadgeneratie overeenkomst.

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales