Sales Outsourcing met Innovaway

Als onderdeel van een Sales Outsourcing neemt NextSales vanaf 1 januari 2019 de rol van verkoopkantoor in de Benelux op zich om namens Innovaway alle Sales & Marketing-activiteiten uit te voeren.
NextSales Sales Outsourcing klant: Innovaway

Sales Outsourcing met Innovaway: Kantoor in de Benelux

Na een succesvol marktonderzoek begin 2017 heeft NextSales in 2018 Innovaway ondersteund met Business Development activiteiten in de Benelux. Vanaf 1 januari 2019 neemt NextSales, binnen de Sales Outsourcing met Innovaway, de rol van verkoopkantoor in de Benelux op zich. NextSales zal alle relevante Sales & Marketing activiteiten uitvoeren.

Innovaway is een Italiaanse system integrator. Innovaway heeft een groot aantal innovatieve projecten uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld:

  • Mobile Control voor milieudelicten
  • Sparta voor smart Parking
  • ASSO de holografische Sales assistent


Daarnaast heeft Innovaway een sterke dienstverlening op het vlak van Service Desk en Contact Center.

Innovaway heeft een ambitieuze groeidoelstelling voor de komende jaren gedefinieerd. Een van de regio’s waar veel potentie zit is de Benelux. Om Innovaway hierbij te ondersteunen, heeft NextSales begin 2017 een marktonderzoek uitgevoerd om de mogelijkheden & kansen in kaart te brengen. De resultaten gaven het vertrouwen om in de Benelux aan de slag te gaan om marktbekendheid te krijgen en Innovaway op de kaart te zetten.

Medio 2017 is NextSales gestart met Business Development activiteiten in de Benelux. Onder andere het geven van Workshops aan de NextSales Ambassadors (om zo het netwerk te activeren) en het samen met Innovaway bezoeken van potentiële klanten en partners behoorden tot de activiteiten.

Nu een stevige basis is gelegd, is in 2019 de opdracht voor NextSales het zoeken van klanten, partners en overnamekandidaten binnen de Benelux.

Innovaway en NextSales

Sinds 2017 ondersteunt NextSales de groei van Innovaway in de Benelux-regio.

Na een Markt Scan voert NextSales sinds 2018 op basis van een Sales Outsourcing alle relevante Business Development activiteiten uit.

Als onderdeel hiervan organiseren we regelmatig events en voeren we LinkedIn campagnes uit.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales