Sales Outsourcing met van Daal voor 2e keer verlengd

Sales Outsourcing met van Daal voor 2e keer verlengd. NextSales gaat door met Leadgeneratie binnen de doelgroep en het ondersteunen van alle relevante verkoopactiviteiten (Meetings, offertes, Inside Sales, CRM).
Sales Outsourcing met van Daal

Sales Outsourcing van Daal 2e keer verlengd

Van Daal engineering heeft de reeds bestaande Sales Outsourcing overeenkomst met NextSales voor de 2e keer verlengd.

In de overeenkomst zijn partijen overeengekomen dat NextSales het initieel benaderen van potentiële klanten voor de diensten en producten van van Daal engineering voor haar rekening neemt.

De daaruit voortvloeiende overeenkomsten worden door van Daal engineering zelf uitgevoerd.

De overeenkomst tussen partijen heeft als voordeel dat er bij van Daal engineering sprake is van een consistente en voortdurende marktbewerking en het daarbij sneller en effectiever kunnen benaderen van de markt.

Over van Daal engineering

Van Daal Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van besturingssoftware voor de industrie, nationaal en internationaal.

Het ontwikkelen van de besturingssoftware wordt in overleg met de opdrachtgever volledig op de installatie afgestemd. Hierbij wordt de benodigde software in eigen beheer ontwikkeld en getest.

Voor meer informatie: www.vdaal.nl

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales