Sales Outsourcing met UY Systems

NextSales ondersteunt UY Systems bij het opbouwen van een positie in Nederland. Op basis van een Sales Outsourcing-overeenkomst zal NextSales optreden als verkoopafdeling van UY Systems in Nederland.
Klant UY Systems - Sales Outsourcing met UY Systems

Sales Outsourcing met UY Systems voor Nederland

In Nederland hebben we een groeiend tekort aan IT-professionals. Als gevolg hiervan raken bedrijven achterop bij het naar de markt brengen van nieuwe diensten en producten en boeten we in aan concurrentiekracht. Het outsourcen van (delen van) IT-projecten biedt hiervoor niet alleen een oplossing het creëert ook meer slagvaardigheid en flexibiliteit in kosten. De Sales Outsourcing met UY Systems ondersteunt UY Systems bij het opbouwen van een positie in de Nederlandse markt.

Op basis van de Sales Outsourcing overeenkomst geeft NextSales vorm aan de verkoopafdeling van UY Systems in Nederland. Alle sales activiteiten (bezoeken, presentaties, offertes en contractonderhandelingen) worden door NextSales uitgevoerd.

Voor Leadgeneratie wordt hierbij gebruik gemaakt van het uitgebreide NextSales Ambassador Netwerk.

Over UY Systems

Sinds haar oprichting in 2003 richt UY Systems zich op e-Commerce, Web Applicaties, Web Portals, Sociale Netwerken en Smartphone Applicaties. De laatste 8 jaar werkt UY Systems ook voor klanten uit Europa (onder andere Denemarken, Nederland en Duitsland), Canada en de Verenigde Staten in segmenten als Recreatie, Healthcare, Industrie, e-Commerce en Webvertising.

De medewerkers van UY Systems hebben onder andere kennis van Agile, Spiral, Waterfall, PHP, C# ASP.NET en Oracle.

Voor meer informatie: www.uysys.com

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales