Sales Outsourcing met USU Group

Als onderdeel van haar groeistrategie breidt USU haar partnernetwerk verder uit. Het contract tussen USU en NextSales werd ondertekend door (van links naar rechts) Fleur van Wely, Stefan Habitzreuther en Frank Dreher.
Sales Outsourcing met USU Group

Geautoriseerde reseller Benelux

De USU Group is de grootste Europese aanbieder van IT- en kennis management software. Marktleiders in alle sectoren van de internationale economie gebruiken USU-applicaties om transparantie te creëren, wendbaarder te worden, kosten te besparen en risico’s te verminderen. De Sales Outsourcing met USU Group heeft als doel USU’s positie in de Benelux uit te bouwen.

Het portfolio van USU omvat oplossingen voor ITSM, Software Asset Management, Big Data, Business Service Management en Kennis Management.

Als onderdeel van haar groeistrategie breidt USU haar partnernetwerk op het gebied van service management verder uit. Het doel is om een Europees ecosysteem van gecertificeerde implementatie- en distributiepartners van de USU-Suite Valuemation op te bouwen voor verdere marktpenetratie.

Het contract tussen USU en NextSales werd ondertekend door (van links naar rechts) Fleur van Wely (CEO van NextSales), Stefan Habitzreuther (Managing Director Sales & Marketing) en Frank Dreher (Managing Director Consulting).

NextSales is sinds 2018 partner van USU-dochter Aspera (Software Asset Management). Op basis van deze succesvolle samenwerking wordt de Sales Outsourcing met USU Group uitgebreid!

We zijn blij dat we de marketing van Valuemation, vooral in de Benelux, verder kunnen promoten met behulp van NextSales!

Er is veel vraag naar end-to-end servicebeheer voor IT of andere afdelingen. Daarom hebben we voor Valuemation gekozen vanwege de veelzijdigheid, flexibiliteit en het vermogen om te integreren!

Over USU

Udo Strehl Unternehmensberatung (USU) is in 1977 opgericht en sinds 1988 ontwikkelt de USU Group IT- en kennis management software. Hoewel USU sinds 2000 is genoteerd aan de beurs in Frankfurt heeft haar oprichter Udo Strehl nog altijd een controlerend belang in de onderneming.

Sinds haar oprichting is USU gegroeid tot een onderneming met meer dan 1000 klanten die haar producten wereldwijd inzetten. De omzet is in die tijd gegroeid naar € 100 Miljoen.

Meer informatie op www.usu.com

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales