Sales Outsourcing met Phenom-World

Verkoop van tafelmodel elektronenmicroscopen. Namens Phenom-World zal NextSales alle verkoopactiviteiten (leadgeneratie, bezoeken, demo's, offertes en contractonderhandelingen) in de Benelux en het Ruhrgebied uitvoeren.
Sales Outsourcing met Phenom-World

Sales Outsourcing met Phenom-World: Elektronenmicroscopen

Op basis van de Sales Outsourcing met Phenom-World vormen medewerkers van NextSales de verkoopafdeling van Phenom-World voor de Benelux en het Ruhrgebied (Duitsland).

Uit naam van Phenom-World nemen de betrokken NextSales medewerkers alle sales activiteiten (Leadgeneratie, bezoeken, demo’s, offertes en contractonderhandelingen) voor hun rekening. Hierbij wordt gewerkt onder de gedragsregels van Phenom-World.

De uit contracten voortvloeiende levering van producten en diensten worden door Phenom-World zelf uitgevoerd.

Voordelen van de Sales Outsourcing met Phenom-World zijn: Effectieve, snelle, consistente marktbewerking; flexibele schaalbare salesafdeling en kosten; betere Return on Business Development.

Over Phenom-World

Phenom-World richt zich op de marketing, sales en service activiteiten rondom de Phenom elektronen microscoop van FEI Company. NTS ontwikkelde het tafelmodel van de microscoop samen met Sioux in opdracht van de Amerikaanse microscopenbouwer FEI Company. Inmiddels heeft Phenom-World ook de tweede generatie Phenom G2 ontwikkeld.

Phenom-World is in December 2017 overgenomen door ThermoFisher.

Voor meer informatie: www.phenom-world.com

Uit welke industrie komen onze klanten?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales