Sales Outsourcing met mITE

Sales Outsourcing met mITE: Ondersteuning van de verkoop afdeling bij het definiëren van de doelgroep, het bepalen van de DMU, het opzetten van Salesforce.com en het plannen van meetings met potentiële klanten.
Sales Outsourcing met mITE

Sales Outsourcing met mITE: Ondersteuning Sales afdeling

Op basis van de Sales Outsourcing overeenkomst ondersteunen medewerkers van NextSales de verkoopafdeling van mITE in Nederland:

  • Definieren en achterhalen van de doelgroep
  • Inrichten van Salesforce.com
  • Maken van afspraken met bedrijven en contactpersonen in de doelgroep


De uit deze Sales Outsourcing met mITE voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door mITE zelf uitgevoerd.

Voordelen deze overeenkomst voor mITE zijn: Effectieve, snelle, consistente marktbewerking; flexibele schaalbare salesafdeling en kosten; betere Return on Business Development.

Over mITE

Mobiel toegang tot bedrijfsinformatie is tegenwoordig een onlosmakelijk onderdeel van het werkproces in iedere organisatie. Het succes van mobiel werken is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die een organisatie biedt om te voorzien in de communicatie- en informatiebehoefte van de gebruiker.

De vier belangrijkste vraagstukken zijn hierbij Device Management, Mobiel Beleid, Mobile Security en Connectiviteit Management. Bij elk van deze vraagstukken moet er gekeken worden naar de relatie met gebruiker, informatievoorziening en beschikbare applicaties.

Deze vraagstukken heeft mITE Systems vertaald naar een conceptplatform; The Mobile Way. The Mobile Way is een compleet platform waarin gebruikers binnen beheer(s)bare kaders gefaciliteerd worden in hun informatie- en communicatiebehoefte. Hierbij wordt rekening gehouden met centraal gedefinieerde beleidsregels voor beheer, beveiliging en gebruik van data en communicatie.

mITE is op 30 September 2015 overgenomen door Vodafone.

Op zoek naar schaalbare, flexibele verkoop?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales