Sales Outsourcing met mITE verlengd

Onder de vernieuwde Sales Outsourcing overeenkomst blijft NextSales de verkoopafdeling van mITE ondersteunen met het genereren van nieuwe leads en alle relevante Inside Sales-taken.
Sales Outsourcing met mITE

Sales Outsourcing met mITE verlengd

Op basis van de verlengde Sales Outsourcing overeenkomst ondersteunen medewerkers van NextSales de verkoopafdeling van mITE zowel bij het generen van nieuwe leads als bij alle relevante binnendienst taken als het verwerken van leads uit het partnerkanaal, het bewaken van offertes en ondersteunen van de buitendienst sales.

De uit deze Sales Outsourcing voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door mITE zelf uitgevoerd. Voordelen van deze overeenkomst voor mITE zijn: Schaalbare, effectieve en efficiënte inzet van sales resources en een snelle, consistente marktbewerking.

Over mITE

Mobiel toegang tot bedrijfsinformatie is tegenwoordig een onlosmakelijk onderdeel van het werkproces in iedere organisatie. Het succes van mobiel werken is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die een organisatie biedt om te voorzien in de communicatie- en informatiebehoefte van de gebruiker. De vier belangrijkste vraagstukken zijn hierbij Device Management, Mobiel Beleid, Mobile Security en Connectiviteit Management. Bij elk van deze vraagstukken moet er gekeken worden naar de relatie met gebruiker, informatievoorziening en beschikbare applicaties.

Deze vraagstukken heeft mITE Systems vertaald naar een conceptplatform; The Mobile Way. The Mobile Way is een compleet platform waarin gebruikers binnen beheer(s)bare kaders gefaciliteerd worden in hun informatie- en communicatiebehoefte. Hierbij wordt rekening gehouden met centraal gedefinieerde beleidsregels voor beheer, beveiliging en gebruik van data en communicatie.

mITE is op 30 September 2015 overgenomen door Vodafone.

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales