Sales Outsourcing met Indorse Services

Indorse Services heeft een DTM SaaS-oplossing ontwikkeld: IndorseSign. NextSales ondersteunt Indorse Services met Sales Outsourcing binnen Europa.
Klant Indorse Services - Sales Outsource voor Europa

Sales Outsourcing Indorse Services: Lokaal kantoor

IndorseSign is een platform met gepatenteerde functies voor het gemakkelijk en efficiënt ondertekenen, goedkeuren en beheren van digitale documenten. De veilige SaaS-oplossing stelt gebruikers in staat om bijvoorbeeld workflows te starten en aantekeningen te maken. Als onderdeel van de Sales Outsourcing Indorse Services zal NextSales optreden als het lokale kantoor van Indorse Services in Nederland en zal alle activiteiten op het gebied van Business Development, Sales en Marketing op zich nemen.

Na Nederland zal NextSales Indorse Services ook ondersteunen bij de lancering van IndorseSign in landen als: België, Luxemburg, Duitsland, etc.

Indorse Services en NextSales

Het NextSales Ambassador Network zal worden gebruikt om afspraken te genereren met potentiële klanten in verschillende sectoren. In april zal Indorse Services Nederland bezoeken voor een ontmoeting met de Ambassadors tijdens de verschillende geplande workshops.

Wilt u een workshop bijwonen om meer te weten te komen over DTM? Laat het ons weten!

Contacteer ons!

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales