Sales Outsourcing met fit4agile

fit4agile en NextSales hebben een overeenkomst gesloten waarbij NextSales op basis van een Sales Outsourcing de lancering van het merk begeleidt.
Klant fit4agile - Internet Strategie, Sales Outsourcing, Benelux

Sales Outsourcing met fit4agile: Start-up van een merk

NextSales heeft een Sales Outsourcing met fit4agile afgesloten waarbij NextSales de lancering van het merk begeleidt. De diensten van NextSales omvatten onder meer website en social media, value proposition en Leadgeneratie.

fit4agile draait om de menselijke factor binnen Agile. Het is 1 ding om een training tot scrummaster of product-owner te volgen, maar hoe bepaal je waar jouw kracht of die van uw toekomstige medewerker ligt? fit4agile zet uw talenten af tegen de verschillende Agile-rollen en vertelt uw waar uw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

  • Mens: Werk dat bij je talenten past, maakt je gelukkiger en succesvoller
  • Business Case: Een Agile team met mensen die een taak hebben die niet bij hun talenten past, heeft minstens 2 sprints extra nodig. De daaraan gerelateerde kosten bedragen al snel € 60K


fit4agile is een initiatief van Libeccio en StepWise

Start-up diensten

Overweegt u om in Nederland, België of een ander Europees land te starten, dan kan NextSales u op weg helpen!

Lees meer over onze Business Development diensten. We kennen en begrijpen de markt en haar specifieke bijzonderheden. Zo kunnen wij u inzicht geven in de haalbaarheid van uw plannen.

Wij kunnen u helpen bij het definiëren en aanspreken van uw doelgroep, het aanscherpen van uw propositie en presentaties.

We kunnen u ondersteunen bij het maken van website, apps en social media kanalen. Onze Ambassadors zetten ook graag hun expertise en jarenlange ervaring als coach voor u in.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales