Sales Outsourcing met Aspera

Vanaf 1 januari 2019 zal NextSales als onderdeel van een Sales Outsourcing de oplossingen van Aspera in de Benelux op de markt brengen.
Klant Aspera - Business Development, Leadgeneratie, Sales Outsourcing, b2b Events in de Benelux

Sales Outsourcing met Aspera: Kantoor in de Benelux

Om aan tafel te komen bij grote organisaties in Europa ondersteunt NextSales Aspera al sinds 2018 met Business Development activiteiten. Een Sales Outsourcing met Aspera is de volgende logische stap.

Zowel voor Leadgeneratie als voor Sales Outsourcing maken we intensief gebruik van het NextSales Ambassador Network. Daarvoor organiseert NextSales meerdere keren per jaar Ambassador Workshops om de Ambassadors inzicht te geven in de Software Asset Management oplossingen en diensten die Aspera levert.

NextSales heeft in september 2018 Aspera ondersteund tijdens de Gartner IT Sourcing, Procurement, Vendor & Asset Management Summit in Londen.

De samenwerking bevalt van beide kanten goed en daarom is het contract per 1 januari 2019 uitgebreid. NextSales zal als Sales Office (Reseller) de oplossingen van Aspera in de Benelux regio vermarkten waarbij de levering van producten en diensten door Aspera zal worden verzorgd.

Beide partijen zullen gezamenlijk het Accountmanagement voor hun rekening nemen om zorg te dragen voor goede begeleiding van klanten voor, tijdens en na het implementatietraject. Daarnaast zullen ook dit jaar weer verschillende Ambassador Workshops plaatsvinden en zal NextSales onder andere bij de volgende events aanwezig zijn:

  • Heliview: “IT & Software Asset Management Summit” in Diegem, België
  • Heliview: “IT & Software Asset Management Summit” in Utrecht, Nederland
  • “USU World 2019” in Berlijn, Duitsland


Informatie over andere Aspera events vind je hier!

Meer informatie over de oplossingen en diensten van Aspera?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales