Dienst

Leadgeneratie

Maak een connectie

Toegang tot Prospects

Uw bedrijf wil groeien en is op zoek naar nieuwe leads om die groei te realiseren.

Goed nieuws voor u want het genereren van leads is onze kernactiviteit! Leadgeneratie: toegang krijgen tot potentiële klanten is vaak een uitdaging.

Daarom gebruiken wij verschillende Leadgeneratie kanalen om u bij uw potentiële klanten aan tafel te krijgen:

  • Bestaande netwerk relaties
  • Inzet van social media
  • Bellen & Mailen

"Gekwalificeerde leads: afspraken met contactpersonen met het juiste functieprofiel die interesse hebben in uw propositie"

Benut bestaande relaties

NextSales Ambassador Network

Leadgeneratie: NextSales Ambassador Network, Social Media & Bellen & Mailen

Persoonlijke introductie

In 2015 hebben we het NextSales Ambassador Network opgericht: een netwerk van mensen uit het Europese bedrijfsleven die hun kennis, ervaring en netwerk graag delen met andere bedrijven en mensen. Het Ambassador Netwerk is een uniek middel om toegang te krijgen tot potentiële klanten en ondersteunt ons bij het informeren van uw doelgroep over uw product of dienst.

In Europa worden vertrouwen en relaties als het gaat om complexe diensten belangrijker geacht dan de laagste prijs.

Als we ervan overtuigd zijn dat uw product of dienst aansluit bij de behoefte van uw Europese doelgroep (lost een probleem voor hen op). En dat we u kunnen verbinden met de juiste mensen (DMU). Samen met meer dan 200 NextSales Ambasadors kunnen wij voor u deuren openen die anders gesloten blijven.

Zodra we beginnen, wordt uw propositie op het gesloten deel van de NextSales Ambassador Network-site * geplaatst en organiseren we een Ambassador Workshop ** om onze Ambassadors kennis te laten maken met uw propositie. Tijdens de Leadgeneratie overeenkomst zullen wij gebruik maken van social media en waar nodig Bellen & Mailen om u in contact te brengen met potentiële klanten.

*NextSales Ambassador Network site
De site is speciaal ontwikkeld om onze Ambassadors te informeren over de proposities van onze klanten. Dat doen we door middel van video’s, documentatie en berichten. Met de site hebben onze ingelogde Ambassadors uw informatie altijd ter beschikking.

**Ambassador Workshops
Tijdens de Ambassador Workshops geeft u een presentatie over uw bedrijf, propositie en target lijst. Tijdens deze interactieve sessie wordt u uitgedaagd. Onze Ambassadors komen uit verschillende disciplines (inkoop, control, management, ICT, enz.) en zullen om uw propositie te begrijpen, vragen vanuit allerlei invalshoeken stellen. Doel is de Ambassadors van voldoende vertrouwen en informatie te voorzien zodat ze uw bedrijf binnen hun persoonlijk netwerk willen introduceren.

Wij gebruiken verschillende kanalen voor Leadgeneratie

Onze aanpak

Voor ieder land waarin u ons vraagt leads te genereren doen wij eerst een Markt Scan

01

Netwerk relaties

Meer dan 200 NextSales Ambasadors openen deuren die anders gesloten blijven.

02

Social Media

We gebruiken social media kanalen om toegang tot uw prospects te krijgen.

03

Bellen & Mailen

Binnen de richtlijnen van de GDPR gebruiken we ook deze aanpak voor Leadgeneratie.

Onze belofte

Gekwalificeerde Leads

Onze aanpak gaat er vanuit dat wij gedurende 6 maanden de door u gekozen doelgroep voortdurend benaderen. Als hieruit niet minimaal 10% gekwalificeerde leads zijn voortgekomen, gaan wij zonder aanvullende kosten verder totdat die 10% is bereikt.

Zodra wij beginnen wordt uw propositie op het gesloten deel van de NextSales Ambassador Network site geplaatst en organiseren wij een Ambassador Workshop om onze Ambassadors met uw propositie kennis te laten maken.

Gedurende de Leadgeneratie overeenkomst zetten wij ter ondersteuning van onze activiteiten social media en waar nodig Bellen & Mailen in om u met potentiële klanten in contact te brengen.

Meer informatie

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales