Ronde tafel – Demonstratie – Speeddate

Ieder type b2b Event

Wat u ook zoekt

Intiem & Interactief

b2b Events zijn er in allerlei soorten en maten. Onze voorkeur gaat uit naar klein en intiem: Zo’n 20 deelnemers die met u in gesprek kunnen gaan. Met uw bedrijf en propositie in het spotlicht.

Voor uw gasten betekent deze aanpak meer toegevoegde waarde. Ze kijken terug op een goed en geslaagd event. Dit geeft u een voordeel bij vervolgafspraken en zaken doen.

Ga het gesprek met management & professionals aan

Ronde tafel

Ieder type b2b Event: Ronde tafel

Grote events als beurzen en congressen worden vaak als te massaal ervaren. Bovendien is het meestal de grootste stand met de meeste gimmicks die de aandacht opeist. Daarnaast lopen er vaak veel studenten rond: Niet uw doelgroep.

Het CxO niveau geeft aan dat ze liever een inhoudelijk gesprek voeren dan naar een commerciële presentatie luisteren. Een b2b Event als een Ronde tafel is een ideaal format om in een kleinere groep met gelijke interesses een gesprek aan te gaan.

Als onderdeel van de voorbereiding regelen wij een geschikte locatie en catering. Op de dag van het event regelen wij alles.

Of het nu gaat om 10, 20 of meer deelnemers, wij zorgen dat de gewenste doelgroep aanwezig is. Dat doen we door in de aanloop naar het event in contact met de deelnemers te blijven. NextSales regelt ook de follow-up en het verslag over de sessie.

Recente events

Recent heeft NextSales namens USU en Innovaway twee Ronde tafel sessies georganiseerd.

De Ronde tafel van Innovaway heeft plaatsgevonden in de residentie van de Italiaanse Ambassadeur in Den Haag. Dit was een vervolg op het succes van eerdere sessies in 2019.

Laat uw toegevoegde waarde zien

Demonstratie

Overtuig uw potentiële klanten

Zien is geloven

De beste manier om uw potentiële klanten te overtuigen is door te laten zien hoe uw product of dienst werkt want: zien is geloven.

Nextsales verzorgt graag uw demonstraties voor kleinere groepen. Zonodig samen met technisch support van uw kant. Terwijl we dit doen, passen we onze boodschap op het publiek aan: een CFO zoekt naar de kosten-baten van uw oplossing terwijl een gebruiker naar het gemak kijkt. Iedere doelgroep vereist een andere aanpak en andere demonstratie.

De introductie van een tabletop electronen microscoop aan bestaande en nieuwe klanten vereist verschillende activiteiten. Naast deelname aan beurzen heeft FEI/Phenom gekozen voor demodagen op het eigen kantoor en bij potentiële klanten zoals het Boerhaave Museum in Leiden. Laboratorium Managers, R&D Managers and Quality Control Managers hebben allemaal hun eigen expertise en de demo moet daarop ingaan. Daarom hebben wij gekozen voor verschillende demodagen met verschillende invalshoeken.

Ider type b2b Event: Demonstratie

Ieder type b2b Event

Speeddate

speeddate voor een NGO

Het doel van een speeddate sessie is om in een korte tijd zoveel mogelijk potentiële klanten te spreken. Onze aanpak gaat er vanuit dat u en een aantal van uw Sales in blokken van 45 minuten met een potentiële klant spreken, waarna een pauze van een kwartier volgt.

Zeker als u wat verder moet reizen om uw potentiële klanten te ontmoeten is dit een effectieve aanpak.

Recente events

Voor een NGO (Niet-Gouvernementele Organisatie) hebben we speeddate sessies georganiseerd tussen ICT bedrijven uit Bangladesh en potentiële Nederlandse klanten.

Het doel van dit tweedaagse event was om 12 ICT bedrijven uit Bangladesh in contact te brengen met hun doelgroep. De ochtend-sessies op dinsdag en donderdag waren verdeeld in blokken van 45 minuten, gevolgd door 15 minuten pauze. De pauze kon worden gebruikt voor koffie, lunch of het vastleggen van het gesprek. Uiteindelijk hebben de deelnemende bedrijven uit Bangladesh gemiddeld met 6 potentiële klanten gesproken in een tijdsbesteding van 8 uur. De potentiële klanten hebben gedurende 1 of 2 dagen met 3-4 mogelijke leveranciers kunnen kennismaken, waarna ze een weloverwogen beslissing konden nemen.

Een aantal van de Nederlandse bedrijven hebben afspraken gemaakt om in Bangladesh verder te praten met de potentiële leverancier van hun keuze. Daarnaast hebben een aantal bedrijven uit Bangladesh, waaronder UY Systems, NextSales gecontracteerd om ze te ondersteunen bij hun Business Development in Nederland.

Meer informatie

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales