Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!
Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen in complexe IT-ontwikkelingsprojecten levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen. Ragnarök heeft haar hoofdkantoor in Genève (Zwitserland) en in Oekraïne gevestigde R & D-kantoren in Kiev en Odessa. Flexibiliteit, efficiëntie en individuele benadering van elke klant zijn de leidende principes die Ragnarök volgt in haar werk. Omdat NextSales dezelfde principes volgt, zijn we blij met deze nieuwe opdracht: “Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie”!

Maak kennis met Ragnarök

Ragnarök Group werd opgericht in 2017 en draagt de geest en sfeer van een startup die grote en middelgrote ondernemingen bedient. Ragnarök streeft ernaar de resultaten van systeemontwikkeling te maximaliseren door vanuit Oekraïne nearshore-teams te leveren die uw zakelijke behoeften invullen. Om dat te doen, creëert Ragnarök teams samengesteld voor uw specifieke eisen en wensen. Die teams werken op afstand met u samen tegen een tarief dat veel lager ligt dan dat van bijvoorbeeld Poolse ICT-bedrijven.

Kostenbesparingen, schaarse IT-middelen en beschikbaarheid van technologische kennis zijn de belangrijkste drijfveren voor outsourcing. Nearshore-teams gaan deel uitmaken van de klant-organisatie en alle soorten taken uitvoeren die nodig zijn voor het succes van de klant. Ragnarök biedt teams om uw strategie te implementeren:

  • Chatbots-implementatie (om de nieuwste trends aan te pakken)
  • Ondersteuning van verouderde systemen en hun modernisering
  • Codekwaliteitscontrole en validatie via intelligente apps / tools
  • BI-ontwikkeling om knelpunten toe te wijzen en corrigerende maatregelen te plannen
  • UI / UX-teams (gebruikerservaring en conversie verbeteren)
  • Richt uw visie en strategie op een markt
  • Implementatie van digitale branding en campagnes
  • CI / CD en cloud bewerkingen
  • QA / QC-teams tot uw dienst
  • Audit en procesverbeteringen met betrekking tot project- / programmamanagement


Als u een tekort heeft aan resources voor RabbitMQ, Redis, Haproxy, nginx, apache, phpmyadmin, Kubernetes & GKE, mysql, mongodb, PostgreSQL, MSSQL, Google Cloud Platform (VM’s, DB’s, K8s-clusters, load balancers), Azure, DigitalOcean, AWS, VMWare, KVM, Hyper-V, Grafana, Prometheus, Zabbix, DataDog, Sentry, Gitlab, Azure of SonarQube, Ragnarök heeft binnen een paar dagen het juiste team voor u klaarstaan.

Ragnarök en NextSales

NextSales is gecontracteerd om de groei van Ragnarök in België en Nederland te ondersteunen. We plannen gekwalificeerde ontmoetingen met potentiële Ragnarök-klanten in beide landen (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en gerelateerde boodschappen te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan voor elk land uitgevoerd.

Op basis van de resultaten van onze Markt Scans zullen we potentiële klanten benaderen via ons NextSales Ambassador Network, Sociale Media en Bellen en Mailen.

Ondersteuning Ragnarök met laadgeneratie - Ragnarök is coming!

Geïnteresseerd in het aanbod van Ragnarök?

Deel:

Meer berichten

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Dank voor uw interesse in Ragnarök

wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales