Nieuwe kantoren in Nederland en België

In de afgelopen maanden hebben we het aantal NextSales Ambassadors zien groeien naar meer dan 200. We hebben een kantoor geopend in België en ons kantoor in Nederland is verhuisd.
Nieuwe kantoren in Nederland en België. NextSales Nederland, Weena 690, 3012 CN Rotterdam

Nieuwe kantoren in Nederland en België

De corona crisis heeft duidelijk gemaakt dat het hebben van een vertrouwd netwerk cruciaal is om voortbestaan en groei van bedrijven veilig te stellen. Voor NextSales is dat vertrouwd netwerk de kern van onze propositie.

Al in 2015 hebben wij het NextSales Ambassador Network opgericht. Dit netwerk verbind mensen uit de overheid, wetenschap en het Europese bedrijfsleven met elkaar en ondersteunt onze klanten bij het in de markt zetten van hun diensten en producten.

Daarnaast fungeert het NextSales Ambassador Network als een denktank en resource pool. Onderwerpen waarbij ons netwerk ondersteuning biedt zijn onder andere:

  • Beoordelen en aanscherpen van proposities
  • Oplossen van problemen en leren hanteren van nieuwe uitdagingen
  • Ontwikkelen van nieuwe business
  • Identificeren en benutten van kansen op het gebied van duurzaamheid
  • Coachen van management in Corporates, MKB/KMO en Start-ups

Meer dan 200 Ambassadors

Inmiddels hebben wij in de afgelopen maanden het aantal NextSales Ambassadors zien groeien naar meer dan 200. Wat ons betreft stopt de groei daarbij niet. Wij blijven voortdurend op zoek naar nieuwe Ambassadors. Voor degenen die geïnteresseerd zijn: Meer informatie vind je op de pagina “Ambassadors” en aanmelden kan via deze link of via onze besloten groep op LinkedIn!

Nieuwe kantoren

Behalve een groei in het aantal Ambassadors en klanten willen we ook graag melden dat we een kantoor in België hebben geopend en dat ons kantoor in Nederland is verhuisd.

Vanuit NextSales waren we vanuit duurzaamheid overwegingen al voorstander van videoconferencing en zoveel mogelijk vanuit huis werken. Door de corona crisis is dat nog verder versterkt. Toch zijn er zaken waarvoor je een kantoor nodig hebt, vandaar de nieuwe kantoren.

Hieronder vind je de volledige contact informatie:

NextSales België

NextSales België, Noorderlaan 147, 2030 Antwerpen

Atlantic House
Noorderlaan 147
2030 Antwerpen
België

Telefoon +32 465 037 217

NextSales Nederland

Nieuwe kantoren in Nederland en België. NextSales Nederland, Weena 690, 3012 CN Rotterdam

Millenniumtoren
Weena 690
3012 CN Rotterdam
Nederland

Telefoon +31 852 500 877

Over NextSales?

Deel:

Meer berichten

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales