Nieuwe kantoren in Nederland en België

In de afgelopen maanden hebben we het aantal NextSales Ambassadors zien groeien naar meer dan 200. We hebben een kantoor geopend in België en ons kantoor in Nederland is verhuisd.
Nieuwe kantoren in Nederland en België. NextSales Nederland, Weena 690, 3012 CN Rotterdam

Nieuwe kantoren in Nederland en België

De corona crisis heeft duidelijk gemaakt dat het hebben van een vertrouwd netwerk cruciaal is om voortbestaan en groei van bedrijven veilig te stellen. Voor NextSales is dat vertrouwd netwerk de kern van onze propositie.

Al in 2015 hebben wij het NextSales Ambassador Network opgericht. Dit netwerk verbind mensen uit de overheid, wetenschap en het Europese bedrijfsleven met elkaar en ondersteunt onze klanten bij het in de markt zetten van hun diensten en producten.

Daarnaast fungeert het NextSales Ambassador Network als een denktank en resource pool. Onderwerpen waarbij ons netwerk ondersteuning biedt zijn onder andere:

  • Beoordelen en aanscherpen van proposities
  • Oplossen van problemen en leren hanteren van nieuwe uitdagingen
  • Ontwikkelen van nieuwe business
  • Identificeren en benutten van kansen op het gebied van duurzaamheid
  • Coachen van management in Corporates, MKB/KMO en Start-ups

Meer dan 200 Ambassadors

Inmiddels hebben wij in de afgelopen maanden het aantal NextSales Ambassadors zien groeien naar meer dan 200. Wat ons betreft stopt de groei daarbij niet. Wij blijven voortdurend op zoek naar nieuwe Ambassadors. Voor degenen die geïnteresseerd zijn: Meer informatie vind je op de pagina “Ambassadors” en aanmelden kan via deze link of via onze besloten groep op LinkedIn!

Nieuwe kantoren

Behalve een groei in het aantal Ambassadors en klanten willen we ook graag melden dat we een kantoor in België hebben geopend en dat ons kantoor in Nederland is verhuisd.

Vanuit NextSales waren we vanuit duurzaamheid overwegingen al voorstander van videoconferencing en zoveel mogelijk vanuit huis werken. Door de corona crisis is dat nog verder versterkt. Toch zijn er zaken waarvoor je een kantoor nodig hebt, vandaar de nieuwe kantoren.

Hieronder vind je de volledige contact informatie:

NextSales België

NextSales België, Noorderlaan 147, 2030 Antwerpen

Atlantic House
Noorderlaan 147
2030 Antwerpen
België

Telefoon +32 465 037 217

NextSales Nederland

Nieuwe kantoren in Nederland en België. NextSales Nederland, Weena 690, 3012 CN Rotterdam

Millenniumtoren
Weena 690
3012 CN Rotterdam
Nederland

Telefoon +31 852 500 877

Over NextSales?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales