Sales & Marketing

Flexibel schaalbare Sales & Marketing

119 +
NextSales Ambassadors
105 +
Klanten
0 +
Landen

NextSales - Sales & Marketing

Waarom wij?

Uw bedrijf heeft een prima propositie en toch vindt u niet voldoende nieuwe klanten? NextSales biedt schaalbare, flexibele Sales & Marketing zodat u alle kansen op de Europese markt benut!

Sinds 2011 ondersteunt NextSales klanten van over heel de wereld. Wij helpen ze met marktonderzoek (Markt Scan), Internet Strategie, Leadgeneratie en Sales, zodat ze flexibel en met beperkte risico’s kunnen groeien of een nieuwe markt kunnen betreden.

Of u nu op zoek bent naar meer leads, meer klanten of van plan bent de Europese markt op te gaan: NextSales kan u ondersteunen bij het ontwikkelen en groeien van uw business in Europa.

Wat zeggen onze klanten?

Klant Referenties

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

Meer informatie

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales