Markt Scan voor Future Processing

Future Processing voorziet klanten van Agile ontwikkelteams. Om verdere groei te ondersteunen onderzocht NextSales de Nederlandse markt.
Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams.

Markt Scan voor Future Processing

U heeft behoefte aan een team van software ontwikkelaars? Of u wil uw huidige team uitbreiden met specialisten in specifieke technologieën? Future Processing is een expert in het leveren van software ontwikkel teams. Maak gebruik van Future Processing’s pool van getalenteerde software-ontwikkelaars, waaronder, .NET- en Java-experts. NextSales doet een Markt Scan voor Future Processing om het marktpotentieel in Nederland te onderzoeken.

Future Processing is de afgelopen 20 jaar gegroeid naar een organisatie met 800 medewerkers die wereldwijd meer dan 500 projecten voor 150 klanten hebben gerealiseerd.

Een door Future Processing geleverd ontwikkelteam betekent:

  • Software ontwikkelaars en IT-professionals uitgekozen om uw project- en bedrijfsdoelstellingen te realiseren
  • IT-specialisten met een aantoonbare ervaring in het leveren van resultaten
  • Een Agile team gericht op het oplossen van problemen op een manier die u de meeste toegevoegde waarde levert


Geleverd door een technologiepartner waarop u kunt vertrouwen!

Future Processing en NextSales

Ter ondersteuning van haar verdere groei in Europa heeft Future Processing NextSales gevraagd contacten te leggen met potentiële klanten in Nederland.

Als eerste stap in dit Leadgeneratie traject, brengen wij op basis van een Markt Scan de propositie van Future Processing in kaart ten opzichte van de behoefte in de Nederlandse markt en de reeds aanwezige concurrentie.

Wat is een Markt Scan?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales