Leadgeneratie voor ValueBlue

ValueBlue levert BlueDolphin; Een SaaS-tool die technische, financiële en functionele transparantie creëert in een gecompliceerd IT-landschap. NextSales doet Leadgeneratie.
Leadgeneratie voor ValueBlue

Leadgeneratie voor ValueBlue

In het kader van Leadgeneratie voor ValueBlue zet NextSales haar Ambassadors in voor het maken van afspraken.

Ten behoeve van ValueBlue wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met ValueBlue opvolgen.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door ValueBlue verzorgd.

Over ValueBlue

ValueBlue levert BlueDolphin; een SaaS tool waarmee een gecompliceerd ICT-landschap snel technisch, financieel en functioneel inzichtelijk wordt gemaakt. Je krijgt er in korte tijd grip mee op het applicatie- en ICT-landschap. Dit inzicht maakt het mogelijk verbeteringen en besparingen te identificeren.

Een grote Nederlandse gemeente heeft op basis hiervan het aantal in gebruik zijnde applicaties binnen 2 jaar van 4.300 naar 1.250 kunnen terugbrengen.

Democratisering van enterprise architectuur

ICT landschappen worden steeds complexer en meer samenhangend:

  • Hoe verkrijgt u inzicht in alle relaties en afhankelijkheden tussen applicaties en onderliggende systemen én in de informatiestromen die hiertussen lopen?
  • Hoe brengt u effectief in kaart op welke manier de bedrijfsvoering door systemen wordt ondersteund?
  • En wie hebben behoefte aan deze informatie en inzichten?

Deze inzichten moeten volgens ons niet slechts beperkt blijven tot één of enkele enterprise architecten. Iedereen die betrokken is bij het optimaliseren van ICT en bijdraagt aan het doorvoeren van wijzigingen, moet dit informatiesysteem actief gebruiken voor het opvragen van informatie en voor het invoeren van gegevens.

Dit zijn dus naast de (enterprise) architecten, ook applicatie- en informatiebeheerders, managers en systeembeheerders. Zodat er één centrale plek is met alle functionele, financiële en technische aspecten van het ICT landschap.

Voor meer informatie bezoek de website: www.valueblue.nl!

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales