Leadgeneratie voor TOP (Totally Optimized Projects)

TOP biedt organisaties hulp om ervoor te zorgen dat projecten meer opleveren dan ze kosten. TOP heeft NextSales gecontracteerd voor Leageneratie.
Leadgeneratie voor TOP - Klant TOP (Totally Optimized Projects) - Leadgeneratie voor TOP (Totally Optimized Projects)

Leadgeneratie voor TOP (Totally Optimized Projects)

Wist je dat 97% van alle projecten meer kost dan ze opleveren?

TOP (Totally Optimized Projects) biedt organisaties hulp om projecten weer meer te laten opleveren dan ze kosten en levert hiervoor diensten met als doel:

Focus op het creëren van waarde!

Het unieke aan TOP is het zeer uitgebreide materiaal dat in de afgelopen 30 jaar in de praktijk is gebracht en gedocumenteerd.

NextSales doet Leadgeneratie voor TOP. We zullen ons NextSales Ambassador Network inzetten om meetings met potentiële klanten op te zetten.

De levering van de producten en diensten die voortvloeien uit deze meetings wordt door TOP verzorgd.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales