Leadgeneratie voor Respond!

Respond! levert systemen en SaaS-oplossingen ter ondersteuning van crisismanagement, alarmering, opschaling en incidentafhandeling. NextSales ondersteunt Respond met Leadgeneratie.
Leadgeneratie voor Respond!

Leadgeneratie voor Respond: Openbare Orde & Veiligheid

Regie op uw proces! Respond levert systemen en SaaS-oplossingen ter ondersteuning van crisismanagement, alarmering, opschaling en incident organisatie. Respond heeft al een indrukwekkende klantenlijst. Toch zijn er ambitieuze groeidoelstellingen. Vandaar onze opdracht: Leadgeneratie voor Respond!

Binnen NextSales is uitgebreide kennis en ervaring van het Openbare Orde & Veiligheid domein aanwezig. De combinatie van deze kennis en ervaring met NextSales’ uitgebreide netwerk binnen het domein draagt bij aan de groeiplannen van Respond.

Over Respond!

Respond richt zich op ontzorgen door een continue regie op uw bedrijfsprocessen te bieden, zodat u zich primair kunt focussen op uw kerntaken. Dit doen ze door nauwe samenwerking, maatwerk en een persoonlijke service.

De onderscheidende en passende ICT oplossingen reduceren het risicoprofiel, de complexiteit en de kosten van uw crisisbeheersingsprocessen doordat verstoringen sneller worden opgelost, minder grote gevolgen hebben en zelfs voorkomen kunnen worden. Doel van Leadgeneratie voor Respond! is meer organisaties en bedrijven met deze oplossingen kennis te laten maken.

Voor meer informatie bezoek de website: www.respond.nl

Welke industrieën ondersteunt NextSales?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales