Leadgeneratie voor QSM Europe

Feitelijk inzicht in IT-projecten. QSM Europe doet dit al meer dan 30 jaar. Er zijn echter ambitieuze groeidoelstellingen. NextSales ondersteunt QSM Europe met Leadgeneratie om haar groeiambities te realiseren.
Klant QSM Europe - Leadgeneratie, Sales Outsourcing, Interim Versterking, Internet Strategie

Leadgeneratie voor QSM Europe: meetings met prospects

Feitelijk inzicht in IT-projecten. QSM is een onafhankelijke autoriteit die inzicht biedt in de haalbaarheid van grotere softwareprojecten en complexe pakketimplementaties. QSM doet dit al ruim 30 jaar. Zowel in de VS als in Europa. En met groot succes.

Toch zijn er ambitieuze groeidoelstellingen. Om die groeidoelstelling te ondersteunen is er een overeenkomst met betrekking tot Leadgeneratie voor QSM Europe afgesloten.

Binnen NextSales is uitgebreide kennis en ervaring van het ICT-domein aanwezig. De combinatie van deze kennis en ervaring met het uitgebreide netwerk van NextSales binnen het domein draagt bij aan de groeiplannen van QSM.

Over QSM Europe

De implementatie van nieuwe IT-systemen zorgt nog te vaak voor te veel problemen. Zo wordt regelmatig de opleveringstermijn niet gehaald of het gestelde budget overschreden. Om nog maar te zwijgen over het tekortschieten van de gewenste kwaliteit en de te realiseren functionaliteit. Jammer. En onnodig. Omdat QSM uitkomst kan bieden.

QSM is een onafhankelijke autoriteit die inzicht biedt in de haalbaarheid van grotere softwareprojecten en complexe pakketimplementaties. De realisatie van dit soort grootschalige projecten worden daardoor veel transparanter en beter voorspelbaar. Leadgeneratie voor QSM Europe heeft als doel meer bedrijven met de propositie van QSM bekend te maken.

Voor meer informatie bezoek de website: www.qsm.nl

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales