Leadgeneratie voor Qiy Foundation

De filosofie van de Qiy Foundation is dat mensen controle moeten hebben over hun persoonlijke gegevens. NextSales ondersteunt dit idee en zal het NextSales Ambassador Network inzetten om nieuwe leden te werven voor de Qiy Foundation.
Leadgeneratie voor Qiy Foundation in het kader van onze ondersteuning aan duurzaamheid

De Qiy Foundation werkt al jaren samen met een groeiend aantal internationale grote en kleinere private en publieke organisaties aan de ontwikkeling van een onafhankelijk systeem genaamd het Qiy-schema die het mogelijk maakt om individuen de controle over hun gegevens te geven. NextSales draagt graag bij aan deze doelstelling met Leadgeneratie voor Qiy Foundation.

Het Qiy-schema bestaat uit onafhankelijke governance, een open standaard en de bijbehorende regels. Op deze manier anticipeert het Qiy-schema op de veranderende rol van overheden en verwachtingen van het individu in de online digitale wereld, rekening houdend met de recente Europese wetswijzigingen op het gebied van gegevensbescherming. Het werk van de Qiy Foundation wordt mogelijk gemaakt door jaarlijkse lidmaatschapsbijdragen van organisaties in de publieke en private sector. 

Over Qiy Foundation

De filosofie van de Qiy Foundation is dat mensen de controle moeten hebben over hun persoonlijke gegevens. De infrastructuur op basis van de Qiy-standaard is al enkele jaren live als gecertificeerde referentie-implementatie. 

Met de steun van vele grote private en publieke organisaties werkt de Qiy Foundation aan een schema voor de uitwisseling van persoonlijke gegevens onder de controle van het individu. De eerste versie van het schema werd gelanceerd op 5 januari 2015 en staat open voor partijen om rollen in het schema in te vullen. 

Qiy Trust Principles

De Qiy Trust Principes definiëren de rechten van het individu wanneer hij of zij het Qiy-schema gebruikt om gegevens uit te wisselen met andere partijen. Alle partijen die op basis van het Qiy-schema diensten verlenen via de infrastructuur, moeten zich aan deze regels houden. 

Bedrijven als ABN Amro, Equens, ICS Cards, ING, Intrasurance Group, Ministerie van Economische Zaken, NVVB (Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken), RTL Nederland, SIDN, SVB en Vodafone Ziggo maken al deel uit van de Qiy-coalitie. 

Wat is een schema?

Het Qiy-schema is een reeks overeenkomsten die alle noodzakelijke onderwerpen omvatten die nodig zijn om een bevredigende gebruikerservaring te bieden aan alle eindgebruikers. 

Soortgelijke uitdagingen zijn aangepakt in de organisatie van andere mondiale markten, waaronder de telecom- en betalingsmarkten. Sleutel in het bevorderen van gefragmenteerde markten is een vorm van samenwerking tussen concurrerende partijen. De vorm van een dergelijke samenwerking wordt vaak een ‘schema’ genoemd. 

Bekende voorbeelden van schema’s in tweezijdige markten zijn creditcards (Visa, MasterCard), Internet (iCann) en GSM voor mobiele telefonie. 

Waarom hebben we een schema nodig?

De huidige fragmentatie van persoonlijke gegevens is een duidelijk voorbeeld van een ‘meer naar nog meer uitdagingen’: elk individu heeft gegevens op veel plaatsen en de meeste organisaties beheren gegevens van veel mensen. 

Qiy connects

Het Qiy Trust Network biedt mensen digitale zelfbeschikking: controle, overzicht en inzicht: 

  • Het Qiy Trust-netwerk verbindt mensen met hun gegevens. Het laat hen hun gegevens gebruiken voor persoonlijke doeleinden en delen met vertrouwde mensen en organisaties. Het maakt het voor organisaties mogelijk om zich te abonneren op de gegevens van een persoon die door hem of haar als relevant wordt beschouwd 
  • Het Qiy Trust Network maakt het mogelijk voor privacy vriendelijke en veilige applicaties mensen te helpen controle, overzicht en inzicht in hun leven te krijgen 
  • Het Qiy Trust Network verbindt mensen met vrienden en familie zonder dat de tussenliggende platformen alles over hen te weten moeten komen. Het Qiy Trust Network ondersteunt platformneutraliteit, omdat mensen de controle houden over hun gegevens en de applicaties en platformen kiezen die zij prefereren om de service te leveren 
  • Het Qiy Trust Network verbindt mensen met organisaties die ze kunnen vertrouwen. Organisaties zijn er trots op dat mensen hun producten en diensten hebben gekozen 

Qiy Foundation en NextSales

De Qiy Foundation wil het aantal deelnemers uitbreiden en heeft ons gevraagd Leadgeneratie voor Qiy Foundation te doen.

NextSales ondersteunt Duurzaamheid en de SDG’s door ‘pro bono’ of tegen gereduceerd tarief te werken.

We zullen het NextSales Ambassador Network inzetten om nieuwe leden voor de Qiy Foundation te werven.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales