Leadgeneratie voor NetBoss

NetBoss helpt organisaties om mobiel werken te optimaliseren. NextSales ondersteunt NetBoss met Leadgeneratie.
Leadgeneratie voor NetBoss

Leadgeneratie voor NetBoss

NextSales ondersteunt NetBoss met Leadgeneratie om haar groeiambities te realiseren en beschikt hiervoor over veel kennis en ervaring in het ICT domein en uitstekende netwerken bij potentiële klanten.

Over NetBoss

Mobiel werken vergt een andere aanpak dan organisaties veelal gewend zijn qua werkprocessen en ondersteunende ICT middelen. Als het gaat om écht onafhankelijk van tijd, plaats en type apparaat werken, moeten er aanpassingen komen binnen de bestaande ICT omgeving en hoe organisaties ICT inzetten. Helaas denkt men vaak te makkelijk over inzet van mobiel werken, waardoor mobiele processen vaak niet voldoen aan de verwachting. Met haar jarenlange praktijkervaring kan NetBoss organisaties adviseren om mobiel werken te optimaliseren.

Men kan de mooiste processen, apps, mobiele apparaten bedenken en uitrollen, maar als de basis verbinding niet goed is ingeregeld, slagen deze processen niet. Informatie “anywhere, any time and at any device” heeft impact op de wijze hoe ICT infrastructuur hierop moet inspelen. Verbindingen zijn nodig met mobiele apparaten die ‘buiten de muren’ communiceren via Wifi en datanetwerken van mobiele operators. Vaak valt de verbinding weg, moet men opnieuw inloggen, sessies opnieuw starten en gaat data verloren. Als er wel verbinding is, dan is deze vaak te traag om goed te kunnen werken. Connectiviteit is de fundering van dit proces.

Application persistance
Applicaties zijn niet gebouwd om gegevens op een juiste manier te behouden en applicaties verbreken zelf vaak de sessie als de verbinding wegvalt. Met NetBoss Mobility kan men de applicatie ‘voor de gek houden’. Omdat Mobility de mobiele werkplek een IP adres meegeeft dat binnen dezelfde reeks zit als de backend applicaties, denken ze dat er nog een verbinding is en zal de applicatie de sessie niet verbreken. Zodra Mobility weer verbinding tot stand heeft gebracht, kan men gewoon doorwerken zonder verlies van gegevens of tijdrovende zaken als opnieuw inloggen. Mobility zal bij het verbreken van de dataverbinding de VPN tunnel altijd open houden. Hierdoor hoeft de gebruiker geen handelingen hoeft uit te voeren om de VPN verbinding tot stand te brengen.

Seamless data roaming
Gebruikers hebben veel last van schakelen tussen verschillende typen dataverkeer en tussen masten van de provider(s)? Mobility gedraagt zich als een virtuele laag over alle verbindingsmogelijkheden op het mobiele apparaat. Hierdoor blijft de verbinding optimaal. Dit gebeurt in fracties van seconden, zodat men er niets van merkt. Bij de masten van de providers verlopen de “handshakes” van de ene naar de andere mast niet altijd even soepel. Bereik, snelheid, drukte en overbelasting hebben grote invloed op de kwaliteit van het datasignaal. Het apparaat krijgt dus veel signalen aangeboden vanuit de masten en zal continu keuzes moeten maken. Mobility zal deze keuze maken, zodat alles naadloos op elkaar aansluit.

High end security
Mobility is sterk op het gebied van beveiliging. Mobility is FIPS 140-2 AES encryption en Common Criteria EAL4+ gecertificeerd, waardoor het de hoogste normen heeft. Mobility is een flexibele, schaalbare en veilige oplossing. Het verkeer is versleuteld en al het verkeer dat de Mobility server niet herkent, wordt als onbetrouwbaar aangemerkt en direct ‘weggegooid’.

Voor meer informatie bezoek: www.netboss.nl

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales