Leadgeneratie voor Nalanda

Met Nalytics kun je informatie uit al je ongestructureerde data halen. Welk type apparaat u ook gebruikt binnen uw bedrijf. Nalanda heeft NextSales ingeschakeld voor Leadgeneratie.
Klant Nalanda - Leadgeneratie voor Nalanda

Leadgeneratie voor Nalanda

Waar is dat contract uit 2011 gebleven? Hoe krijg ik dat ene juridische document snel boven water? Met Nalytics krijg je antwoorden op je vragen, zo snel als je ze kunt verzinnen! Om die boodschap beter bekend te maken doet NextSales Leadgeneratie voor Nalanda.

Weet je wel hoeveel onbenutte bedrijfsdata je hebt? En hoeveel kostbare informatie daarin verborgen zit? Veel bedrijven hebben geen idee van de potentiële schat aan informatie waar ze bovenop zitten. Denk daarbij aan al die gegevens die afkomstig zijn van slimme machines, apparaten en sensoren of die opgeslagen zijn in de miljoenen e-mails, Word-bestanden, Excel-sheets, PDF’s of gescande documenten.

Met Nalytics van Nalanda kun je informatie boven water krijgen uit al je ‘ongestructureerde’ data, vanaf elk soort apparaat waar je mee werkt binnen je bedrijf. Zo krijg je snel inzicht in de juiste informatie, die waarde toevoegt en die de basis vormt om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Nalanda zet het NextSales Ambassador Network in voor Leadgeneratie. Meer dan 150 NextSales Ambassadors krijgen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de propositie van Nalanda. Voor Nalanda wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met Nalanda opvolgen.

Voordelen van een introductie door onze Ambassadors zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent, vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

De levering van de producten en diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Nalanda verzorgd.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales