Leadgeneratie voor Future Processing

Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams. NextSales legt contacten met prospects in Nederland.
Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams.

Leadgeneratie voor Future Processing

Heb je een team van software ontwikkelaars nodig? Of wil je je huidige team uitbreiden met specialisten in specifieke technologieën? Future Processing is een expert in het leveren van software ontwikkeling teams. Profiteer van de pool van getalenteerde software ontwikkelaars van Future Processing, waaronder .NET- en Java-experts. Om ervoor te zorgen dat Nederlandse bedrijven dit weten, doet NextSales Leadgeneratie voor Future Processing.

Future Processing is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 800 medewerkers die meer dan 500 projecten voor 150 klanten wereldwijd hebben gerealiseerd.

Een ontwikkelteam van Future Processing

  • Software ontwikkelaars en IT-professionals geselecteerd om uw project- en bedrijfsdoelstellingen te realiseren
  • IT-specialisten met bewezen ervaring in het leveren van resultaten
  • Een Agile-team dat u de meeste toegevoegde waarde levert


Geleverd door een technologiepartner waarop u kunt vertrouwen!

Future Processing en NextSales

Als eerste stap zijn we gestart met een Markt Scan die de propositie van Future Processing in kaart brengt in relatie tot de behoeften in de Nederlandse markt en de bestaande concurrentie.

Om de verdere groei in Europa te ondersteunen, heeft Future Processing NextSales gevraagd om contacten te leggen met potentiële klanten in Nederland. De volgende stap in deze overeenkomst is dat NextSales afspraken gaat plannen met potentiële klanten in Nederland.

Door de “Start Small & Grow Bigger” aanpak te gebruiken, kunnen we flexibel zijn om ons aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en kunnen we opschalen naarmate we verdergaan.

Hoe we Leadgeneratie doen?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales