Leadgeneratie voor Future Processing

Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams. NextSales legt contacten met prospects in Nederland.
Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams.

Leadgeneratie voor Future Processing

Heb je een team van software ontwikkelaars nodig? Of wil je je huidige team uitbreiden met specialisten in specifieke technologieën? Future Processing is een expert in het leveren van software ontwikkeling teams. Profiteer van de pool van getalenteerde software ontwikkelaars van Future Processing, waaronder .NET- en Java-experts. Om ervoor te zorgen dat Nederlandse bedrijven dit weten, doet NextSales Leadgeneratie voor Future Processing.

Future Processing is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 800 medewerkers die meer dan 500 projecten voor 150 klanten wereldwijd hebben gerealiseerd.

Een ontwikkelteam van Future Processing

  • Software ontwikkelaars en IT-professionals geselecteerd om uw project- en bedrijfsdoelstellingen te realiseren
  • IT-specialisten met bewezen ervaring in het leveren van resultaten
  • Een Agile-team dat u de meeste toegevoegde waarde levert


Geleverd door een technologiepartner waarop u kunt vertrouwen!

Future Processing en NextSales

Als eerste stap zijn we gestart met een Markt Scan die de propositie van Future Processing in kaart brengt in relatie tot de behoeften in de Nederlandse markt en de bestaande concurrentie.

Om de verdere groei in Europa te ondersteunen, heeft Future Processing NextSales gevraagd om contacten te leggen met potentiële klanten in Nederland. De volgende stap in deze overeenkomst is dat NextSales afspraken gaat plannen met potentiële klanten in Nederland.

Door de “Start Small & Grow Bigger” aanpak te gebruiken, kunnen we flexibel zijn om ons aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en kunnen we opschalen naarmate we verdergaan.

Hoe we Leadgeneratie doen?

Deel:

Meer berichten

Nieuwe kantoren in Nederland en België. NextSales Nederland, Weena 690, 3012 CN Rotterdam

Nieuwe kantoren in Nederland en België

In de afgelopen maanden hebben we het aantal NextSales Ambassadors zien groeien naar meer dan 200. We hebben een kantoor geopend in België en ons kantoor in Nederland is verhuisd.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales