Leadgeneratie voor Finidy

Finidy heeft een aanpak en een set metrics ontwikkeld waarmee inzicht kan worden verkregen in de kosten, kwaliteit en voortgang van Agile projecten. NextSales ondersteunt Finidy door middel van Leadgeneratie
Klant Finidy - Leadgeneratie voor Finidy

Leadgeneratie voor Finidy

Hoewel een groot aantal organisaties de ontwikkeling van Agile-software hebben omarmd, heeft het management zelden genoeg inzicht in de productiviteit, kosten, doorlooptijd en kwaliteit van Agile-projecten.

Hoe effectief en efficiënt zijn we eigenlijk met onze Agile-softwareontwikkeling?

Finidy heeft een aanpak en een set metrieken ontwikkeld waarmee wél inzicht kan worden verkregen in de kosten, kwaliteit en voortgang van Agile-projecten. Deze metrieken zijn onderverdeeld in vier categorieën; Goedkoper, Beter, Sneller en Tevredener en zijn bewezen in een van de grootste op output gebaseerde projecten in Nederland.

Finidy en NextSales

Finidy heeft NextSales gecontracteerd om haar groei te ondersteunen. Als onderdeel van de Leadgeneratie voor Finidy zullen we het NextSales Ambassador Network gebruiken om afspraken met potentiële klanten in verschillende industrieën te plannen.

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales