Leadgeneratie voor Crosscheck

Crosscheck Networks is de wereldleider op het gebied van "API-testen (Application Programming Interface)", simulatie en "Gateway-technologie". NextSales doet Leadgeneratie binnen en buiten Nederland.
Leadgeneratie voor Crosscheck

Leadgeneratie voor Crosscheck

Op basis van de overeenkomst verzorgt NextSales Leadgeneratie voor Crosscheck. Het NextSales Ambassador Network wordt ingezet voor het genereren van leads binnen en buiten Nederland.

Voor Crosscheck wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met Crosscheck opvolgen.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Crosscheck verzorgd.

Over Crosscheck

Crosscheck Networks is de wereldleider voor “API (Application Programming Interface) testing”, simulatie en “gateway technologie”. Crosscheck producten worden wereldwijd aan meer dan 50.000 netwerken van klanten geleverd. Het uitgebreid testen van API omvat functionele automatisering, performance, compliance en het testen van de beveiliging. Het gebruikt gepatenteerde dynamische mutatie technologie.

De virtualisatie van API services maakt “point-and-click” API gesimuleerd gedrag, reacties en profilering van prestaties mogelijk. Gateway technologie maakt “point-and-click” API toegangscontrole, “single sign on” mogelijk en is bijzonder veilig.

Crosscheck Networks heeft al meer dan 10 jaar een 99% klant tevredenheid gerealiseerd.

Doel van de Leadgeneratie voor Crosscheck is dat u met Crosscheck kan kennis maken en door gebruik te maken van de oplossing zelf het verschil ervaart!

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales