Leadgeneratie voor Contrasticon

Contrasticon ondersteunt klanten en leveranciers van IT-diensten bij het realiseren van succesvolle samenwerking. NextSales doet Leadgeneratie.
Leadgeneratie voor Contrasticon

Leadgeneratie voor Contrasticon

In het kader van Leadgeneratie voor Contrasticon zet NextSales haar Ambassadors in voor het genereren van leads. Voor Contrasticon wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met Contrasticon opvolgen.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Contrasticon verzorgd.

Over Contrasticon

Contrasticon helpt afnemers en leveranciers van ICT diensten succesvolle samenwerking te realiseren, bij opeenvolgende momenten in de levenscyclus van een klant/leverancier-relatie, zoals:

  • Bij het begin van een nieuwe samenwerking: maken van fundamentele keuzes, maar ook concreet invoeren van gepaste systemen, structuren en gedrag voor samen werken
  • Tijdens de samenwerking: ICT Conflictpreventie om conflicten te voorkomen of vroeg op te lossen
  • Wanneer resultaten achterblijven bij verwachtingen: prestatieverbetering
  • Bij escalatie van frictie en conflict: conflictbemiddeling en mediation

Voor meer informatie bezoek de website: www.contrasticon.nl!

Geïnteresseerd in Leverancier - Klant relaties?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales