Leadgeneratie voor Capgemini

Bellen en Mailen voor Leadgeneratie. De medewerkers van NextSales zijn verantwoordelijk voor het genereren van leads binnen Nederland.
Klant Capgemini - Interim Versterking, Leadgeneratie

Leadgeneratie voor Capgemini: Bellen en Mailen

Op basis van de Leadgeneratie overeenkomst zijn de medewerkers van NextSales verantwoordelijk voor het genereren van leads binnen Nederland. Uit naam van Capgemini Infastucture Services wordt contact gelegd met de afgebakende doelgroep en worden afspraken gemaakt die Capgemini zelf opvolgt.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Capgemini verzorgd.

Voordelen van Leadgeneratie voor Capgemini zijn: effectieve, snelle en consistente marktbewerking.

Over Capgemini

Capgemini helpt u bij het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Op basis van uw behoeften zorgen wij voor bruikbare resultaten door middel van een mensgerichte benadering van technologie en de inzet van de juiste expertise.

Voor meer informatie bezoek de website: www.capgemini.com!

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales