Leadgeneratie voor Aspera

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management oplossingen in Duitsland. NextSales heeft een Leadgeneratie-overeenkomst voor Europa afgesloten.
Klant Aspera - Business Development, Leadgeneratie, Sales Outsourcing, b2b Events in de Benelux

Leadgeneratie voor Aspera: Ambassadors openen deuren

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management oplossingen in Duitsland en wordt door Gartner als visionair aangemerkt in het SAM Magic Quadrant (bron: Gartner 2018). Om ingangen bij grote organisaties in andere delen van Europa te krijgen, doet NextSales Leadgeneratie voor Aspera. Het NextSales Ambassador Network  wordt ingezet om afspraken te plannen bij het CxO en -1 level. Dit doen we door meerdere keren per jaar een Ambassador Workshop te organiseren voor onze Ambassadors waarbij inzicht wordt gegeven in de propositie van Aspera.

Uniek is de SmartTrack aanpak waarbij in een aantal weken met de klant een business case wordt gemaakt over de huidige status van SAM, plan van aanpak, kosten, besparingen etc. Voor deze aanpak is gekozen om aan de relatie met de toekomstige klanten te bouwen.

De levering van de producten en diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Aspera verzorgd.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales