Interim Versterking voor Qolor’s Raad van Advies verlengd

NextSales levert sinds juli 2011 op interim basis een bijdrage aan de Adviesraad van Qolor. Onze bijdrage is gericht op Sales & Marketing.
Interim Versterking voor Qolor's Raad van Advies

Interim Versterking voor Qolor’s Raad van Advies verlengd

De bestaande overeenkomst “Interim Versterking voor Qolor’s Raad van Advies” is verlengd.

Op basis van de verlengde Interim Versterking overeenkomst levert NextSales een bijdrage binnen de Raad van Advies met de focus op marketing & sales. Aandachtspunten zijn: prijsstrategieën (defined deliverables, defined results), marktbenaderingen (partnerships, social media, organische netwerkstructuren) en doelgroepen.

Hierdoor wordt de directie van Qolor ondersteund bij het nemen van strategische beslissingen in de huidige, veranderende markt. Met als doel bestaande markten en marktaandeel te behouden en waar mogelijk te vergroten.

Over Qolor

Qolor is een onafhankelijk bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in programma- en projectmanagement. Een kleurrijke partner met kwaliteit hoog in het vaandel. Bij Qolor wordt het succes van projecten bij uitstek bepaald door een effectief samenspel tussen mensen.

Voor meer informatie bezoek de website: www.qolor.nl

Interim Versterking nodig?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales