Interim Versterking voor Capgemini

Capgemini heeft de bestaande Leadgeneratie overeenkomst vervangen door een Interim Versterking overeenkomst waarbij personeel van NextSales tijdelijk deel uitmaakt van de Salesafdeling van Capgemini.
Klant Capgemini - Interim Versterking, Leadgeneratie

Interim Versterking voor Capgemini : Account Management

Capgemini heeft de bestaande Leadgeneratie overeenkomst vervangen door een Interim Versterking overeenkomst waarbij de door NextSales ingezette medewerkers tijdelijk onderdeel van Capgemini’s Salesafdeling vormen.

Interim Versterking voor Capgemini: Uit naam van Capgemini nemen de NextSales medewerkers alle sales-activiteiten, zoals Leadgeneratie, klantenbezoek, demo’s, offertes en contract-onderhandelingen voor hun rekening. Hierbij wordt gewerkt onder de gedragsregels van Capgemini.

De uit de overeenkomsten voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door Capgemini zelf uitgevoerd.

De overeenkomst tussen partijen heeft als voordeel dat er bij Capgemini sprake is van effectieve, snelle en consistente marktbeweging door een flexibele schaalbare sales-afdeling met daarbij behorende kosten. Kortom; een betere Retun on Business Development.

Over Capgemini

Capgemini helpt u bij het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Op basis van uw behoeften zorgen zij voor bruikbare resultaten door middel van een mensgerichte benadering van technologie en de inzet van de juiste expertise.

Voor meer informatie bezoek de website: www.capgemini.com

Interim Versterking?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales