Innovaway neemt Olisistem Start over!

Op 24 januari werd de overeenkomst ondertekend op het hoofdkantoor van Olisistem Start in Settimo Torinese.
Innovaway: Algemeen Directeur Antonio Burinato

Innovaway neemt Olisistem Start over!

Innovaway is gespecialiseerd in het leveren van flexibel, schaalbare Remote Support Services in 27 talen. Op 24 januari werd op het hoofdkantoor van Olisistem Start in Settimo Torinese de overeenkomst getekend.

Olisistem Start is een bedrijf dat IT Service Management diensten levert met focus op de bank- en financiële sector.

Onderdeel van deze acquisitie is een overeenkomst van 5 jaar met de grootste Italiaanse bank, Banca Intesa San Paolo. Naast een significante verhoging van de omzet betekent deze overname dat Innovaway de grootste speler op de Europese markt wordt voor Remote Support Services.

Door de overname van Olisistem Start, groeit Innovaway met circa 350 mensen.

Versterking van Innovaway's positie

Deze acquisitie betekent een versterking van Innovaway’s positie in het bank- en verzekeringssegment. Bovendien biedt de overeenkomst met Banca Intesa San Paolo een sterk fundament voor verder groei in de toekomst.

Innovaway beschikt over een solide contractbasis met belangrijke Italiaanse en internationale bedrijven.

Innovaway en NextSales

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die zich onderscheidt door het leveren van flexibel, schaalbare Service Management diensten in 27 talen.

Juist door de combinatie van hoge kwaliteit van dienstverlening, de flexibiliteit en schaalbaarheid heeft Innovaway een sterke marktpositie verworven. Grote ondernemingen als IBM, Fujitsu, Dolce&Gabbana en Kiko Milano maken gebruik van haar diensten. Maar ook kleine ondernemingen met 150 werkplekken of ondernemingen die aanvullend support zoeken voor een bepaalde taal, -periode of -shift worden door Innovaway ondersteund.

Innovaway neemt Olisistem Start over in het kader van haar groei strategie. De inschakeling van NextSales is bedoeld om die groei doelstellingen in het Benelux gebied te ondersteunen. De opdracht aan NextSales is drieledig:

  • Het contracteren van nieuwe klanten
  • Het zoeken van partners
  • Het identificeren van potentiële overname kandidaten


Recent heeft NextSales voor Innovaway de ronde tafel “Global IT Support Services” georganiseerd.

Lees meer over de samenwerking met Innovaway

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Innovaway, een partnership of een mogelijke overname? Neem contact met ons op!

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales