Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening

Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening en daarom een geweldige plek om uit te breiden. NextSales verbindt u en ITIDA.
Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening

ITIDA wil graag met u kennismaken

Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening en daarom een geweldige plek om naartoe uit te breiden. NextSales verbindt u met ITIDA om uw plannen te realiseren.

In het hart van een moderne zakelijke omgeving in Smart Village is ITIDA, Information Technology Industry Agency gevestigd. Opgericht in 2004 als een uitvoerende IT-afdeling van het Ministerie van Communicatie en Informatietechnologie, MCIT met als speerpunt het proces van de ontwikkeling van de Egyptische IT-industrie.

ITIDA streeft er naar een impuls aan de IT-industrie te geven, om Egypte een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke diensten te maken. Het agentschap streeft ernaar de concurrentievoordelen van Egypte verder te ontwikkelen als one-stop-shop voor buitenlandse directe investeerders die hun mondiale positie willen verbeteren. Het aanreiken van de Egyptische IT-industrie met de juiste tools om de IT / ITES-export te vergroten. Het bedacht ook de Egyptische Branding campagne, Egypt On, om het land te positioneren als een van de toonaangevende outsourcinglocaties en daarbij diensten aan te bieden voor landen zoals de VS, het VK, het Europese vasteland en het Midden-Oosten.

ITIDA staat ondernemend en creatief ten dienste van publieke en private instanties, spelers en verenigingen in de industrie, universiteiten en individuen om de Egyptische IT-industrie zoveel mogelijk te laten groeien. ITIDA biedt een breed scala aan diensten die helpen bij het opbouwen van de capaciteiten van de lokale IT-bedrijven, het aantrekken en onderhouden van multinationale IT-bedrijven. ITIDA helpt ook om IT-bedrijven uit te breiden door een unieke toegang tot talloze markten te bieden door sponsoring en deelname aan de lokale, regionale en internationale vakbeurzen.

ITIDA’s ambitie is om een IT-industrie van wereldklasse op te bouwen en te verdedigen die een steeds belangrijkere rol zal spelen in de economische groei van Egypte. Het werk van ITIDA wordt gekenmerkt door een verbintenis op lange termijn en substantiële doorlopende investeringen om fundamentele duurzame verbeteringen te waarborgen.

ITIDA en NextSales

NextSales zal voor ITIDA afspraken plannen met bedrijven die een regionaal IT- of Business Services Delivery Center in Egypte willen opzetten (Leadgeneratie). Als onderdeel van de overeenkomst zal onder andere het NextSales Ambassador Network worden benut.

Daarnaast zal NextSales ITIDA ondersteunen bij het opzetten van face-to-face meetings.

Geïnteresseerd?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales