Demtech in ons Eco-systeem

Mario Cohen van Demtech en Fleur van Wely van NextSales hebben op 26 juni 2018 een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide bedrijven zijn en blijven volledig onafhankelijk van elkaar, maar zullen samenwerken aan individuele klanten.
Demtech in ons Eco-systeem - Business Partners: Demtech

Demtech in ons Eco-systeem

Op 26 juni 2018 tekenden Mario Cohen van Demtech en Fleur van Wely van NextSales een samenwerkingsovereenkomst waarmee Demtech in ons Eco-systeem deelneemt.

Demtech en NextSales hebben klanten die hun omzet in Europa en daarbuiten willen laten groeien:

  • Demtech is actief in Zuid-Europa, Latijns-Amerika en Mexico en heeft daarnaast partnerships in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)
  • NextSales is actief in de Benelux, Duitsland en Nordics (Noorwegen, Denemarken, Zweden)


Deze samenwerking stelt beide partijen in staat elkaars aanwezigheid in andere regio’s te gebruiken om klanten bij die omzetgroei te ondersteunen.

Bovendien zal, voortvloeiend uit deze samenwerking, Demtech NextSales ondersteunen bij het uitbreiden van het NextSales Ambassador Network in Zuid-Europa, Latijns-Amerika en Mexico.

Demtech en NextSales zijn gespecialiseerd in Business Development, Marketing & Sales. Hoewel je eerste gedachte zou kunnen zijn dat ze elkaars concurrenten zijn, is dat niet het geval. Beide bedrijven geven op een geheel eigen wijze invulling aan hun kerndienstverlening;

  • Demtech legt namelijk de focus op het aangaan van partnerships en allianties in verschillende landen. Op die manier heb je altijd een lokale partij die weet wat de cultuur en gebruiken in een land zijn
  • NextSales daarentegen zet haar eigen NextSales Ambassador Netwerk in van meer dan 150 mensen, die binnen hun persoonlijke C-level netwerk, klanten kunnen introduceren


Beide bedrijven zijn en blijven geheel onafhankelijk van elkaar opereren, maar gaan op individuele klant-projecten met elkaar samenwerken.

Over Demtech

Demtech is als Business Development, Marketing & Sales organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van High-Tech bedrijven om hun aanwezigheid in de Europese en Zuid-Amerikaanse markten uit te breiden.

Demtech is sinds 2000 actief als innovatie partner voor kleine & grote ondernemingen en venture capitalists om hun uitbreidingsplannen uit te voeren.

Bezoek de website: www.demtech.biz

Over NextSales

NextSales is als Business Development, Marketing & Sales bedrijf gespecialiseerd in het ondersteunen van ICT, HighTech en Public Safety bedrijven om hun aanwezigheid in Europese markten te vergroten.

NextSales heeft een netwerk opgebouwd van mensen (NextSales Ambassadors) die haar klanten ondersteunen bij het bouwen en uitbreiden van hun klantenbestand. Vandaag de dag heeft NextSales meer dan 150 Ambassadors die een indrukwekkende lijst van klanten (Corporates, NGO’s, Start-ups en KMO/MKB) ondersteunen.

Nieuwsgierig hoe NextSales uw bedrijf kan ondersteunen?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales