Communicatie en Leadgeneratie voor ESET

ESET is de grootste Europese leverancier van IT-beveiliging. Onder de overeenkomst creëert NextSales toegang tot het parlement en influencers zodat ESET meer bekendheid krijgt. Daarnaast doen we Leadgeneratie bij grote instellingen en bedrijven.
Communicatie en Leadgeneratie voor ESET

Communicatie en Leadgeneratie voor ESET

ESET is de grootste Europese leverancier van IT-beveiliging. Bij de uitvoering van onze Communicatie en Leadgeneratie voor ESET creëert NextSales toegang tot het parlement en influencers zodat ESET meer bekendheid krijgt. Daarnaast doen we ook Leadgeneratie bij grote instellingen en bedrijven.

Door gebruik te maken van ons Ambassador Network zijn we in staat contact te leggen met de relevante DMU. Tijdens meetings zullen onze Ambassadors ESET vergezellen.

De dienstverlening die voortvloeit uit de overeenkomsten wordt gedaan door ESET.

Over ESET

ESET is, met meer dan 800 medewerkers wereldwijd, het grootste Europese IT beveiligingsbedrijf dat geavanceerde beveiligingsoplossingen tegen computercriminaliteit ontwikkelt en levert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bratislava Slowakije. Daarnaast heeft ESET regionale distributiecentra in de VS, Argentinië en Singapore en een netwerk van malware onderzoekscentra in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praag, Košice, Krakau, Montreal en Moskou.

Wereldwijde researchlabs drijven de ontwikkeling van ESET’s unieke technologie

Hedendaagse malware is dynamisch en in veel gevallen doelgericht. Dit vraagt om een meerlaagse aanpak op basis van proactieve en intelligente technologieën. ESET begon 20 jaar geleden met het integreren van deze proactieve technologieën in haar scanning engine en bracht geleidelijk meerdere lagen van bescherming aan om detectie en preventie te bieden in verschillende stadia van de cyber kill chain. Vandaag de dag maakt ESET gebruik van meerlaagse technologieën die veel verder gaan dan de mogelijkheden van een standaard antivirus oplossing.

Voor meer informatie bezoek de website: www.eset.com/nl!

Communicatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales