Communicatie en Interim Versterking voor Hexagon

Hexagon wil de positie van het merk Intergraph in Nederland versterken. NextSales beschikt over uitgebreide kennis en ervaring zowel op het gebied van Openbare Orde & Veiligheid als het Nautische domein.
Communicatie en Interim Versterking voor Hexagon

Communicatie en Interim Versterking voor Hexagon

Hexagon Safety & Infrastructure is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Spatial Information Management (SIM) software. Organisaties op het gebied van Public Safety en Security, Industrie en Overheid in meer dan 60 landen vertrouwen op Intergraph’s Spatial technologie en services om beter en sneller operationele beslissingen te kunnen nemen.

Hexagon wil de positie van het Intergraph merk in de Nederlandse markt versterken. Om die reden doet Hexagon een beroep op NextSales voor Communicatie en Interim Versterking. Binnen NextSales is uitgebreide kennis en ervaring van zowel het Openbare Orde & Veiligheid als van het relevante Nautische domein aanwezig. De combinatie van deze kennis en ervaring met het uitgebreide netwerk van NextSales binnen deze domeinen draagt bij aan de groeiplannen van Hexagon.

Over Hexagon

Hexagon’s opdrachtgevers verwerken grote hoeveelheden complexe data die in begrijpelijke visuele representaties worden omgezet, zoals intelligente kaarten, systemen om netwerken te beheren, of schepen en productie bedrijven te bouwen en te beheren. Hierdoor wordt de kritische infrastructuur beheerd ter beveiliging van miljoenen mensen wereldwijd.

Hexagon Safety & Infrastructure is onderdeel van Hexagon (Nordic exchange: HEXA B), een wereldwijde leverancier van design-, meet-, en visualiseringstechnologieën die klanten de mogelijkheid biedt om objecten te ontwerpen, meten en positioneren en data te verwerken en presenteren.

Voor meer informatie bezoek de website: www.hexagonsi.com

Communicatie?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales