b2b Event voor MicroStrategy

Op basis van MicroStrategy BI-software nemen elke dag een miljoen mensen betere beslissingen! Een deel van deze mensen werkt in de zorg en geeft daarmee betere en beter betaalbare zorg. MicroStrategy heeft NextSales gecontracteerd om een b2b Event te organiseren.
b2b Event voor MicroStrategy

b2b Event voor MicroStrategy: Healthcare - 7 september

Op basis van MicroStrategy BI software nemen elke dag opnieuw een miljoen mensen betere beslissingen! Een deel van die mensen werkt in de zorg sector en geeft daardoor betere en beter betaalbare zorg. NextSales verzorgt op 7 september een b2b Event voor MicroStrategy met als thema Healthcare. Doel is ervoor te zorgen dat meer mensen uit de Healthcare sector kennis kunnen nemen van mogelijke toepassingen van MicroStrategy BI software.

NextSales zet haar Ambassadors in voor het leggen van contacten binnen deze sector en geïnteresseerden uit te nodigen voor dit event.

Praktijkervaring bij de National Health Service (NHS)

MicroStrategy is wereldwijd leider in business intelligence-technologie en levert geïntegreerde rapportage-, analyse- en monitoringsoftware die bedrijven in staat stelt alle data die zijn opgeslagen in hun onderneming te analyseren en op basis daarvan betere beslissingen te nemen.

De volgende video’s laten medewerkers NHS aan het woord over hun ervaringen:

  • Bekijk hoe mobile apps van toegevoegde waarde zijn voor verpleegkundigen, managers van zorgafdelingen en hoger management
  • Bekijk hoe business intelligence applicaties de totale organisatie verder kunnen optimaliseren

Tijdens het b2b Event voor MicroStrategy wordt hieraan natuurlijk aandacht besteed!

Voor meer informatie over MicroStrategy bezoek de website: www.microstrategy.com

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales