b2b Event – Uitdagingen voor Service-Desks en Contact Centers nu en in de toekomst!

Innovaway organiseert op 21 mei 2019 twee ronde tafel sessies met als thema 'Uitdagingen voor Service-Desks en Contact Centers nu en in de toekomst!'
NextSales Sales Outsourcing klant: Innovaway

b2b Event - Uitdagingen voor Service-Desks en Contact Centers nu en in de toekomst!

De technologie voor ondersteuning van klant-contacten verbetert in een hoog tempo. De verwachtingen rondom kunstmatige intelligentie (AI), Omni-Channel (Social Media kanalen), Big Data, etcetera, zijn hoog gespannen, maar….

  • Hoe snel zijn deze technologieën inzetbaar in een meertalige omgeving?
  • Past de technologie in omgevingen waarbij kwaliteit boven prijs prevaleert?
  • Via welk migratie pad implementeer ik deze technologie in mijn processen?


Dit zijn slechts een paar vragen die aan de orde komen tijdens het b2b event met Innovaway op de Italiaanse Ambassade in Den Haag.

Op 21 mei 2019 organiseert Innovaway een tweetal b2b events met als thema “Uitdagingen voor Service-Desks en Contact Centers nu en in de toekomst!”  Innovaway is een Italiaanse IT-Service Provider die zich onderscheidt door de beschikbaarheid van 27 (moeder-)talen bij de uitvoering van haar klant-contracten.

Die contracten betreffen zowel Service-Desk- als Contact Center overeenkomsten waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Veel bedrijven zullen beamen dat zij daar net zo over denken, maar dat prijs daarbij niet geheel onbelangrijk is. Juist om die reden volgt Innovaway de technische ontwikkelingen rondom de Service-Desk op de voet.

Bent u net als Innovaway betrokken bij deze ontwikkelingen binnen uw Service-Desk of Contact Center? Dan nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan dit b2b event!

Innovaway en NextSales

Om de groei in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) te ondersteunen, heeft Innovaway NextSales gecontracteerd.

In het kader van deze Sales Outsourcing opdracht organiseerden we deze b2b Events (ronde tafel).

b2b Events?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales