75 NextSales Ambassadors

Het NextSales Ambassador Network begon klein, maar groeide al snel uit tot een uitgebreid netwerk. 1 jaar na de introductie van het concept hebben we de mijlpaal van 75 Ambassadors gepasseerd en ondersteunen we een interessante lijst met klanten.
NextSales Ambassador Network

75 NextSales Ambassadors en we zijn nog niet klaar

Vorig jaar zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart; het “click en brick” op het gebied van Leadgeneratie. We reanimeerden het oorspronkelijke idee van LinkedIn: een internet netwerk met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren en gaan nog een stap verder. We geven je niet alleen een digitale introductie, maar we geven je een introductie in de echte (fysieke) wereld. Anders gezegd; we gaan mee naar de afspraak. Nu hebben we de mijlpaal van 75 NextSales Ambassadors bereikt!

Het NextSales Ambassador Network begon klein oftewel in het eigen netwerk, maar groeide al snel uit naar een extended netwerk waarin onze rechtstreekse relaties aan het concept mee wilden doen. Dat werden onze NextSales Ambassadors.

Nu 1 jaar na de introductie van het concept zijn we de mijlpaal van 75 NextSales Ambassadors gepasseerd en hebben we een gevarieerde en interessante lijst met klanten. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB/KMO-bedrijven als grote corporates bij hun doelgroep binnen te brengen. Voordelen van een introductie in de “echte” wereld zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent, vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar met de groei. We hebben ondertussen een handjevol Ambassadors in België waardoor we straks ook daar bedrijven ons concept aan kunnen bieden en willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.

Wil je meer weten over het NextSales Ambassadors Network of wil je helpen bij de uitbouw in binnen of buitenland laat het ons weten.

Aansluiten bij het Ambassador Network?

Deel:

Meer berichten

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ondersteuning Ragnarök met leadgeneratie

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök oplossingen voor uitdagende problemen!

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Verlenging Sales diensten voor Innovaway

Sinds 2017 heeft NextSales een overeenkomst met Innovaway. Na een marktverkenning (Markt Scan) en een Lead Generatie opdracht, leveren we sinds 2019 Sales diensten (Sales Outsourcing). Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.

USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU verlengt Sales Outsourcing met NextSales

USU heeft NextSales in 2019 gecontracteerd als geautoriseerde reseller voor de Benelux. Op 20 december verlengde USU, Europa’s grootste leverancier van IT- en Knowledge Management Software, deze Sales Outsourcing-overeenkomst.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales